TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE

2-9 decembrie  2012, SĂPTĂMÂNA CARAGIALE la Teatrul Municipal Baia Mare.

Deschiderera oficială și inaugurarea Secției dramă "Ion Săsăran", duminică 2 decembrie 2012 ora 17.30

Deschiderea oficială a acestui eveniment va avea loc în seara zilei de 2 decembrie, dată la care se va deschide oficial și Secția de Dramă a Municipalului Băimărean „Ion Săsăran”.

Tot în data de 2 decembrie va avea loc și un recital Ion Caramitru, sub genericul „Trecut-au Anii” (Mihai Eminescu).
Băimărenii vor avea ocazia să vadă transpuse-n scenă spectacole precum „O noapte furtunoasă”, „Conu”™ Leonida...Farsă cu reacțiunea (premieră), „D”™ale carnavalului” sau „O scrisoare pierdută”, spectacol care se va juca în chiar ziua alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Prima săptămână din luna decembrie a acestui an va fi o săptămână specială. Pe de o parte se aniversează Anul Caragiale și pe de altă parte este deschiderea oficială a secției Dramă care va purta numele regretatului actor Ion Săsăran.

În această săptămână Caragiale ne-am propus să avem integrala operei dramatice a marelui autor, toate piesele din opera autorului. Vom avea 2 dintre cele mai importante teatre din România, Teatrul „Ion Luca Caragiale” din București, în frunte cu Ion Caramitru, respectiv Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu”, a declarat directorul Teatrului Municipal, Claudiu Pintican

        MEMBRI DE ONOARE

Aniversarea din 1995

Aniversarea din 1992

Secvențe din "Vassa Jeleznova"

"SUFLETE TARI" interviu

GENERAȚIA de AUR

Întâlnirea de la Tîrgu Mureș

Întâlnirea de la Craiova