TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE

2-9 decembrie  2012, SĂPTĂMÂNA CARAGIALE la Teatrul Municipal Baia Mare.

Deschiderera oficială și inaugurarea Secției dramă "Ion Săsăran", duminică 2 decembrie 2012 ora 17.30

Deschiderea oficială a acestui eveniment va avea loc în seara zilei de 2 decembrie, dată la care se va deschide oficial și Secția de Dramă a Municipalului Băimărean „Ion Săsăran”.

Tot în data de 2 decembrie va avea loc și un recital Ion Caramitru, sub genericul „Trecut-au Anii” (Mihai Eminescu).
Băimărenii vor avea ocazia să vadă transpuse-n scenă spectacole precum „O noapte furtunoasă”, „Conu”™ Leonida...Farsă cu reacțiunea (premieră), „D”™ale carnavalului” sau „O scrisoare pierdută”, spectacol care se va juca în chiar ziua alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Prima săptămână din luna decembrie a acestui an va fi o săptămână specială. Pe de o parte se aniversează Anul Caragiale și pe de altă parte este deschiderea oficială a secției Dramă care va purta numele regretatului actor Ion Săsăran.

În această săptămână Caragiale ne-am propus să avem integrala operei dramatice a marelui autor, toate piesele din opera autorului. Vom avea 2 dintre cele mai importante teatre din România, Teatrul „Ion Luca Caragiale” din București, în frunte cu Ion Caramitru, respectiv Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu”, a declarat directorul Teatrului Municipal, Claudiu Pintican

        MEMBRI DE ONOARE

Aniversarea din 1995

Aniversarea din 1992

Secvențe din "Vassa Jeleznova"

"SUFLETE TARI" interviu

"Ne vom întoarce într-o zi..."

GENERAȚIA de AUR

Întâlnirea de la Tîrgu Mureș

Întâlnirea de la Craiova