TEATRUL NAȚIONAL TÎRGU MUREȘ

Cătălina Mustață joacă în EFECTUL GENOVESE

Actrița Cătălina Mustață va juca în prima premieră a Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș, EFECTUL GENOVESE de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu. Distribuția spectacolului ce va avea premiera sâmbătă 15 septembrie și duminică 16 septembrie 2012, orele 19.30, la Sala Mică,  îi mai are în distribuție pe actorii Nicolae Cristache, Diana Avrămuț, Sergiu Marocico, Tiberiu Vasiniuc, Luchian Pantea, Raisa Ane, Ioana Decianu și Andrei Chiran.

Cătălina Mustață este actriță la Teatrul Odeon unde a jucat în nenumărate spectacole dintre care amintim  “GRAFITTI DREAMZ” de Alina Nelega,  AVENTURILE LUI HABARNAM dupa Nikolai Nosov, regia Alexandru Dabija, CYMBELINE de William Shakespeare, regia Laszlo Bocsardi, ÎNGERUL ALBASTRU după Heinrich Mann, regia Răzvan Mazilu. La Teatrul Mic a jucat în COPIII SOARELUI de Maxim Gorki, regia Cristian Hadjiculea, JAQUES ȘI STĂPÂNUL SĂU de Milan Kundera, regia Petre Bokor, REGĂSIRE de Luigi Pirandello, regia Cătălina Buzoianu. A jucat în filme precum  Cine are dreptate regia Alexandru Tatos,  Harababura, regia Geo Saizescu, Vulpe vânător, regia Stere Gulea, Femeia în roșu, regia Mircea Veroiu, Èšăcăniții, regia Gerard Cuq, Pactul cu diavolul, regia Yives Boisset, Șarpele după Mircea Eliade, regia Viorel Sergovici, Oglinda de Dumitru Solomon, regia Silviu Jicman, Femeia visurilor, regia Dan Pița, California Dreaming, regia Cristian Nemescu, Și totul era nimic, regia Cristina Nichitus.

Scenografia spectacolului EFECTUL GENOVESE îi aparține lui Bartha Joszef iar muzica lui Lucian Ban.

O poveste a zilelor noastre, spectacolul cheamă la regândirea valorilor pe care ne clădim viața, a răspunderii față de ceilalți, de trecutul și prezentul românesc. Cu participarea extraordinară a Cătălinei Mustață și lansând într-un rol important o talentată  tânără actriță, Diana Avrămuț, cu susținerea experimentată a actorului Niki Cristache și în colaborare cu studenții facultății de teatru din Târgu-Mureș, Efectul Genovese este un spectacol delicat dar plin de forță, în scenografia lui Bartha Joszef și în spațiul sonor creat de muzicianul american de origine română, Lucian Ban.

        MEMBRI DE ONOARE

Aniversarea din 1995

Aniversarea din 1992

Secvențe din "Vassa Jeleznova"

"SUFLETE TARI" interviu

"Ne vom întoarce într-o zi..."

GENERAȚIA de AUR

Întâlnirea de la Tîrgu Mureș

Întâlnirea de la Craiova